Woensdag 6 mei: COVID-19 Update: Premier Mark Rutte maakte woensdag bekend dat rijscholen per 11 mei weer open kunnen. We zijn heel blij mee dit nieuws, al betekent het wel dat er het een en ander (tijdelijk) zal veranderen. Wij volgen de ontwikkelingen en nemen maatregelen om de rijles zo veilig mogelijk te kunnen laten verlopen. Hier een korte update.

Jan zal uit voorzorg plastic handschoenen dragen, de auto na elke les ontsmetten en ook hoeven leerlingen elkaar niet weg te brengen of op te halen. We zijn nog aan het kijken hoe dit gaat qua planning, omdat sommige leerlingen ver uit elkaar wonen vereist dit extra planning.

Handschoenen
Het lijkt er vooralsnog op dat mondkapjes niet verplicht worden tijdens de rijles. Uit voorzorg vragen wij wel dat alle leerlingen voorlopig handschoenen dragen tijdens de rijles. Heb je vragen, neem dan met Jan contact op, telefonisch of via WhatsApp. We benadrukken dat de rijles moet worden afgezegd wanneer je je niet lekker voelt of symptomen van COVID-19 vertoont.

Examens
Helaas heeft het CBR nog geen datum bepaald waarop wij weer examens kunnen gaan doen. Zoals te begrijpen is zijn daar nu lange wachtrijen ontstaan. Ook hier volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Bedankt voor jullie geduld en we hopen zo snel mogelijk weer de lessen en examens te hervatten voor alle leerlingen.

Bel mij terug

Wil je teruggebeld worden?

Vul je telefoonnummer in en we bellen zo snel mogelijk!

Home » Alle geslaagden

Rijschool Westergouwe

Onze geslaagden

Hieronder staan de geslaagden van Rijschool Westergouwe. Wil je ook in de lijst komen te staan?! Neem contact op voor een (proef)les: Contactpagina.

Wij feliciteren:

En nog veel meer!