Bel mij terug

Wil je teruggebeld worden?

Vul je telefoonnummer in en we bellen zo snel mogelijk!

Home » Autorijles

Rijschool Westergouwe

Autorijbewijs

Leuk dat je de stap wilt zetten om je rijbewijs B te halen. Het is een goede investering voor in je toekomst, waar tegenwoordig steeds meer werkgevers vragen om personeel met een autorijbewijs. Of je nu gaat voor een automaat, schakelauto of hulp nodig hebt bij je theorielessen: Rijschool Westergouwe begeleidt je daarbij graag.

Methode

Een autorijles bij Rijschool Westergouwe duurt 60 of 90 minuten. Wij adviseren je om minstens één keer per week, maar bij voorkeur een aantal keren per week een les te volgen. Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van je rijvaardigheid en je ontwikkeling. Na een paar lessen kunnen wij een goede inschatting maken van je rijvaardigheid en het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

Je rijinstructeur houdt iedere les de vorderingen bij op een persoonlijke instructiekaart, zodat je stap voor stap kunt terugkijken naar de vaardigheden die je al bezit en waar nog meer aan gewerkt kan worden. Samen met je rijinstructeur evalueer je aan het einde van iedere les en wordt een afspraak gemaakt voor een volgende rijles.

Lesduur en ophalen

De duur van een rijles kun je bij Rijschool Westergouwe zelf beslissen. De meeste leerlingen kiezen voor lessen van één tot anderhalf uur, maar in overleg zijn ook langere blokken mogelijk. Je kunt aan het begin van de les worden opgehaald en aan het einde van de les weer worden afgezet waar je wilt, ook dit natuurlijk in samenspraak met de instructeur.

Onze lesauto's

Bij Rijschool Westergouwe kun je lessen volgen in een Renault Captur (schakel) of een Volkswagen Polo Cross (automaat). Beide auto's voldoen aan de hoogste standaarden voor veiligheid en comfort en zijn uitgerust met een dubbele bediening.

Faalangst

Durf je niet goed achter het stuur te gaan zitten? Bang om een ongeluk te maken of te nerveus om de weg op te gaan. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit kan zijn als je het liefst gewoon zou willen rijden. Sinds 2014 zijn we gespecialiseerd in het helpen bij faalangst.

Opfrisles nodig?
Rijschool Westergouwe opfrisles

Bij veel bestuurders die zowel lang als kort het rijbewijs hebben kan een stuk onzekerheid of angst de drempel zijn om niet te gaan autorijden. Wil je de stap weer nemen om zonder angst te kunnen autorijden, dan weten wij hoe we hier mee om moeten gaan. Neem contact met ons op voor een opfrisles.