bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug!

home > autorijbewijs

Autorijbewijs

Methode

Een autorijles bij Rijschool Westergouwe duurt 60 of 90 minuten. Wij adviseren je om minstens één keer per week, maar bij voorkeur een aantal keren per week een les te volgen. Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van je rijvaardigheid. Je rijvaardigheid kunnen wij na een paar lessen voor je inschatten. De rij-instructeur houdt iedere les je vorderingen bij op een persoonlijke instructiekaart. Aan het einde van iedere les krijg je een evaluatie en wordt een afspraak gemaakt voor de volgende les.

De lesauto

Wij rijden in een Volkswagen Jetta, een mooie sportieve auto die niet te groot en niet te klein is. De auto is voorzien van een airco, dus bij erg warm weer is het ook heerlijk rijden!

Lesduur

Bij ons kun je zelf beslissen hoelang je wilt rijlessen, bijvoorbeeld 1 uur, 1,5 uur of in overleg zelfs langer. Je kunt aan het begin van de les worden opgehaald en aan het einde van de les weer worden afgezet waar je wilt, ook dit natuurlijk in overleg met de instructeur.

Auto Westergouwe

Opfrisles nodig?

Bij veel bestuurders die zowel lang als kort het rijbewijs hebben kan een stuk onzekerheid of angst de drempel zijn om niet te gaan autorijden. Wil je de stap weer nemen om zonder angst te kunnen autorijden, dan weten wij hoe we hier mee om moeten gaan. Neem contact met ons op voor een opfrisles.

Faalangst

In 2014 is Rijschool Westergouwe officieel gecertificeerd als rijschool gespecialiseerd in faalangst. Hierdoor kunnen we je nog beter begeleiden op momenten dat je angst, spanningen of zenuwen ervaart bij het (af) rijden.